Børnetandpleje

Byens Tandklinik i Ulfborg tilbyder også børnetandpleje. Vi ønsker kun, at børn får en god oplevelse hos tandlægen.

Mange års erfaring har lært os, at barnets første oplevelser på en tandlægeklinik kan få en stor betydning for dets fremtidige forhold til det at gå til tandlægen. Derfor er vi gode til at håndtere børn og lader dem gå fra klinikken med en god oplevelse.

Vi taler i et forståeligt sprog og sætter os selv i barnets sted. Vi bruger også mange ressourcer på at blive bedre som tandlæger, og derfor lytter vi også til børn og deres opfattelse af tandlægebehandlinger.   

Det er vigtigt, at børn allerede fra når de er helt små møder op til deres regelmæssige besøg hos tandlægen. Det har indflydelse på deres tandsundhed senere i livet. Vi ønsker ikke, at børn skal behandles for mere komplicerede operationer.

Alle vores erfaringer med børn bliver delt kollegerne imellem, så hver behandler på Byens Tandklinik kan give behagelig og omsorgsfuld behandling i tandlægestolen.

Dygtige og erfarne tandlæger
Hos Byens Tandklinik i Struer og Ulfborg vil du blive mødt af dygtige og erfarne tandlæger, som også gerne tager imod patienter fra Bøvlingbjerg, Ringkøbing, Holstebro og Lemvig.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om børnetandpleje, vores erfaring med tandlægeskræk eller i tilfælde af akut tandpine.

Din behandling:

  • Forståelig rådgivning
  • Omsorgsfuld behandling
  • Behageligt forløb

Kildegården i Struer + 45 97 85 38 38

Holmegade i Ulfborg + 45 97 49 13 30

Eller via mail: info@byens-tandklinik.dk