Kroner og broer

Har du en tand, som ikke længere er mulig at reparere med en fyldning, anbefaler vi en krone eller bro. En krone eller bro er med til at opretholde funktionaliteten i dit tandsæt. 

Vi skal nok rådgive dig, så du føler dig tryg og i kontrol under hele forløbet. 

En krone kan fremstilles i guld, rent porcelæn eller en kombination af metal og porcelæn (metalkeramik). Ved brug af et keramisk materiale har du fortsat et naturligt smil. 

En sådan behandling vil stabilisere tanden og sikre, at tanden ikke knækker, og at du derved mister den. Efter behandlingen er det vigtigt at holde tanden eller tænderne rene. Derfor anbefaler vi, at du møder op til dine regelmæssige besøg hos tandlægen. 

Tænder med kroner og broer skal passes som naturlige tænder. Hvis de ikke bliver det, er der en stor risiko for at din krone eller bro går løs eller falder ud.

Hos Byens Tandklinik vil du i forbindelse med din behandling altid modtage den rette information om, hvordan du vedligeholder din krone eller bro. 

Undersøgelser viser, at efter 15 år vil cirka tre ud af fire broer stadig fungere. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.

Dygtige og erfarne tandlæger
Hos Byens Tandklinik i Struer og Ulfborg vil du blive mødt af dygtige og erfarne tandlæger, som også gerne tager imod patienter fra Bøvlingbjerg, Ringkøbing, Holstebro og Lemvig.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om kroner og broer, vores erfaring med tandlægeskræk eller i tilfælde af akut tandpine.

Din behandling:

  • Forståelig rådgivning
  • Omsorgsfuld behandling
  • Behageligt forløb

Kildegården i Struer + 45 97 85 38 38

Holmegade i Ulfborg + 45 97 49 13 30

Eller via mail: info@byens-tandklinik.dk