Tandblegning (Hvidere tænder)

75 % har oplevet stikkende smerter ved tandblegning. Det er ikke en god ide at blege sine tænder derhjemme, uden at have talt med en tandlæge først. Hos Byens Tandklinik kender vi dine tænder og ved, hvordan de skal behandles.

Er du utilfreds med misfarvninger på tænderne, tilbyder vi dig tandblegning på en af vores klinikker. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information, og vi vil give dig besked. 

Det aktive stof i tandblegemidler er brintoverilte, der giver en skånsom behandling. Stoffet trænger ind i tanden og fjerner eventuelle farvestoffer, der er trængt ind.

Vi anbefaler, at blegning af tænder foregår med en indledende undersøgelse hos en af vores dygtige og erfarne tandlæger. 

Ligeledes giver vi dig nødvendige informationer, som vedrører en sådan behandling, og vi tager altid et klinisk foto af dine tænder før og efter behandlingen.

På den måde sikrer vi kvaliteten af din behandling, hvilket også virker som en garanti for dig. 

Dygtige og erfarne tandlæger
Hos Byens Tandklinik i Struer og Ulfborg vil du blive mødt af dygtige og erfarne tandlæger, som også gerne tager imod patienter fra Bøvlingbjerg, Ringkøbing, Holstebro og Lemvig.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om tandblegning, vores erfaring med tandlægeskræk eller i tilfælde af akut tandpine.

 

Prisen er kr. 2700.-

Din behandling:

  • Forståelig rådgivning
  • Omsorgsfuld behandling
  • Behageligt forløb

Kildegården i Struer + 45 97 85 38 38

Holmegade i Ulfborg + 45 97 49 13 30

Eller via mail: info@byens-tandklinik.dk