Ny patient

Leder du efter en ny tandlæge? Det er ikke altid nemt at skifte tandlæge, da man ofte forbinder det at gå til tandlæge med tillid og tryghed.

Vi ved godt, at det kan være lidt skræmmende at gå til tandlæge, og det gør det ikke nemmere, hvis det er en ny tandlæge, som man ikke kender. Derfor har vi på Byens Tandklinik gjort os tanker om, hvordan vi kan lette processen for dig og gøre det til en behagelig oplevelse, fra du kommer ind, til du forlader klinikken.

På klinikkerne i Ulfborg og Struer bruger vi mange ressourcer på at vejlede og behandle hver enkelt patient, så begge parter er tilfredse, når forløbet er afsluttet.

Vores mål er, at hver enkelt patient får en omsorgsfuld og behagelig behandling med tilpasset individuel vejledning. Derfor stiller vi hver dag høje krav til os selv og vores behandlingsprocesser, og dette gør, at vi er i stand til at forsyne dig med en god og faglig behandling.

Vi ønsker , at du skal gå fra klinikken med et smil og føle, at det var en god oplevelse hos Byens Tandklinik i Ulfborg og Struer. Vi har åbent for patienttilgang fra hele oplandet, så hvis du leder efter en ny tandlæge, er du mere end velkommen hos os.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du gerne bare vil vide lidt mere om vores erfaring med tandlægeskræk eller i tilfælde af akut tandpine.

Det er ikke besværligt at skifte tandlæge

Ønsker du at skifte din nuværende tandlæge ud med en ny, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Mange tror, at det er besværligt at skifte tandlæge. Men det er – heldigvis – rigtigt nemt at skifte tandlæge i dag. I tilfælde af et tandlægeskift tager vi os af det praktiske, og gør det til en behagelig proces for dig som ny patient.

Hvis det er ønsket, kan vi modtage alle journaler, røntgenbilleder mv. fra din tidligere tandlæge. Det handler om at vælge en tandlæge, du har tillid til, og hvor du føler dig tryg i tandlægestolen.

Hvis du vil vide mere om vores behandlinger, så læs her.

Vi glæder os til at møde dig personligt på klinikken.

Kildegården i Struer + 45 97 85 38 38

Holmegade i Ulfborg + 45 97 49 13 30

Eller via mail: info@byens-tandklinik.dk

Telefontid afhængigt af

klinikkens åbningstider

Struer

08-16 Alle hverdage (fredag efter aftale)

Ulfborg

08-16 Alle hverdage (fredag efter aftale)

Vicki (Anmeldelse fra Facebook)

“Det må være Danmarks bedste tandlæge. super dygtige mennesker så serviceminded, vi kører gerne fra København til Ulfborg for at komme til denne klinik

Kristine (Anmeldelse fra Facebook)

“Jeg var hos Byens Tandklinik i går, for at få rykket en visdomstand ud. Jeg giver min bedste anbefalinger til de dygtige kompetente tandlæger som hjalp mig. Jeg følte mig tryg gennem hele forløbet, noget jeg ikke før har gode erfaringer med. Super service og imødekommenhed i klinikken👍🤗

Nancy (Anmeldelse fra Google)

“Smilende og god service, trygge omgivelser. Min tandlægeskræk er blevet betydeligt bedre. Og det gælder samtidigt også mine tænder. :D”