Ny patient

Leder du efter en ny tandlæge? Det er ikke altid nemt at skifte tandlæge, da man ofte forbinder det at gå til tandlæge med tillid og tryghed.

Mange års erfaring i tandlægebranchen har vist, at det ikke altid er let at skabe tillid til et andet menneske.

Derfor har vi på Byens Tandklinik gjort os tanker om, hvordan man kan lette processen for dig og gøre det til en behagelig oplevelse, fra du kommer, til du forlader klinikken.

På klinikkerne i Ulfborg og Struer bruger vi mange ressourcer på at vejlede og behandle hver enkelt patient, så begge parter er tilfredse, når forløbet er afsluttet.

Vores mål er, at hver enkelt patient får en omsorgsfuld og behagelig behandling med dertil individuel vejledning.

Derfor stiller vi hver dag høje krav til os selv og vores behandlingsprocesser.

Dette gør, at vi er i stand til at forsyne dig med en god og faglig behandling.

Vi ønsker nemlig, at du skal gå fra klinikken med et smil og føle, at det var en god oplevelse hos Byens Tandklinik i Ulfborg og Struer.

Hos Byens Tandklinik i Struer og Ulfborg vil du blive mødt af dygtige og erfarne tandlæger, som også gerne tager imod patienter fra Bøvlingbjerg, Ringkøbing, Holstebro og Lemvig.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om vores erfaring med tandlægeskræk og i tilfælde af akut tandpine.

Det er ikke besværligt at skifte tandlæge

Ønsker du at skifte din nuværende tandlæge ud med en ny, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Det er nemt at skifte tandlæge i dag.

Mange tror, at det er besværligt at skifte tandlæge. I tilfælde af et tandlægeskift tager vi os af det praktiske, og gør det til en behagelig proces for dig som ny patient.

Hvis det er ønsket, kan vi modtage alle journaler, røntgenbilleder mv. fra din tidligere tandlæge. Det handler om at vælge en tandlæge, du har tillid til, og hvor du føler dig tryg i tandlægestolen.

Hos Byens Tandklinik, din lokale tandlæge i Ulfborg og Struer, vil du blive mødt af et team af erfarne tandlæger, med speciale i nænsomme behandlinger, som gerne vil give dig en god oplevelse hos tandlægen.

Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, eller ønsker at bestille en tid hos en dygtig og erfaren tandlæge nær dig.

Hos Byens Tandklinik i Struer og Ulfborg vil du blive mødt af dygtige og erfarne tandlæger, som også gerne tager imod patienter fra Bøvlingbjerg, Lemvig og Holstebro.

Hvis du gerne vil vide mere om vores behandlinger, så er du velkommen til at læse mere her.

Vi glæder os til at møde dig personligt på klinikken.

Kildegården i Struer + 45 97 85 38 38

Holmegade i Ulfborg + 45 97 49 13 30

Eller via mail: info@byens-tandklinik.dk

Telefontid afhængigt af

klinikkens åbningstider

kl. 08-16.00

Struer

Mandag kl. 08-16.00

Tirsdag kl. 08-17.00

Onsdag kl. 07.30-15.30

Torsdag kl. 08-16.00

Fredag kl. 08-13.30

Ulfborg

Mandag kl. 08-17.30

Tirsdag kl. 08-16.30

Onsdag kl. 08-16.00

Torsdag kl. 08-16.00

Fredag kl. 08-14.00