Parodontitis

Paradontitis, også kendt som parodontose eller paradentose, er en ubehagelig og smertefuld tandkødsbetændelse, der har spredt sig ned omkring tandroden. Tandkødsbetændelsen kan undgås, hvis du får regelmæssige eftersyn hos din tandplejer eller tandlæge, så begyndende problemer kan fanges, inden de udvikler sig til noget værre.

Tandpleje er en forebyggende behandling, som bruges til at fjerne rester, tandsten mv., som tandbørsten ikke altid kan klare. Hvis disse ikke fjernes, dannes der en bakterieophobning i munden, som i værste fald udvikler sig til betændelse i tandkødet (paradontitis).  

Blødning fra tandkødet kan være et tegn på paradontitis, men sygdommen kan også være til stede, uden du mærker det. Paradontitis eller begyndende symptomer skal behandles for undgå tab af tandens rodfibre med efterfølgende nedbrydning af knogle. Hvis dette er tilfældet, kan det blive en omkostningstung tur til tandlægen. 

Vi kan hjælpe dig med at standse paradontitis; Vores erfarne og dygtige tandplejer og tandlæge yder den bedst tænkelige behandling til dig og dit smil. 

Dygtige og erfarne tandlæger
Hos Byens Tandklinik i Struer og Ulfborg vil du blive mødt af dygtige og erfarne tandlæger, som også gerne tager imod patienter fra Bøvlingbjerg, Ringkøbing, Holstebro og Lemvig.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om parodontitis, vores erfaring med tandlægeskræk eller i tilfælde af akut tandpine.

Din behandling:

  • Forståelig rådgivning
  • Omsorgsfuld behandling
  • Behageligt forløb

Kildegården i Struer + 45 97 85 38 38

Holmegade i Ulfborg + 45 97 49 13 30

Eller via mail: info@byens-tandklinik.dk