Tandrensning

Vi anbefaler nye og nuværende patienter at få foretaget tandrensninger af vores dygtige tandplejere. Tandrensning er en del af din tandpleje hos Byens Tandklinik. 

Her får du fjernet mulig belægning og tandsten, som tandbørsten ikke altid kan klare. Vores tandplejer bestræber sig på at give dig en behagelig oplevelse hos tandlægen. 

Til en vis grad kan vores tandplejer også fjerne misfarvninger, og derved give dig mulighed for hvidere tænder.

Behandlingen anbefales grundet dets evne til at forhindre og forebygge mulige tandsygdomme. Paradentose er en tandsygdom som kan fremkomme som et resultat af bakterieophobninger. 

Uden behandling kan der forekomme en bakterieophobning, også kaldet plak, som senere udvikler sig til tandsten. Tandsten kan dog fjernes ved hjælp af en tandrensning hos en af vores tandplejere. 

Hvis tandsten og plak ikke bliver fjernet med jævne mellemrum, risikerer du at få smertefulde problemer med dine tænder som følge af tandkødsbetændelse og paradentose bl.a. 

Dygtige og erfarne tandlæger
Hos Byens Tandklinik i Struer og Ulfborg vil du blive mødt af dygtige og erfarne tandlæger, som også gerne tager imod patienter fra Bøvlingbjerg, Ringkøbing, Holstebro og Lemvig.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om tandrensning, vores erfaring med tandlægeskræk eller i tilfælde af akut tandpine.

Din behandling:

  • Forståelig rådgivning
  • Omsorgsfuld behandling
  • Behageligt forløb

Kildegården i Struer + 45 97 85 38 38

Holmegade i Ulfborg + 45 97 49 13 30

Eller via mail: info@byens-tandklinik.dk