Rodbehandling

Rodbehandling hos Byens Tandklinik – din tandlæge i Struer og Ulfborg. Vi har mange års erfaring med selvkomplicerede rodbehandlinger. Det er din sikkerhed for, at vi altid udfører rodbehandlinger grundigt og omsorgsfuldt.

En måde hvorpå vi sikrer et godt behandlingsresultat, er ved at hindre, at nye baktier kommer ned i rodkanalen. Dette gøres ved, at rodkanalen renses og fyldes med et særligt fyldningsmateriale. Du kan altid spørge tandlægen, hvis du er i tvivl.

Det er vores ønske, at du får en kompetent behandling, og forlader klinikken med en følelse af, at det var en god oplevelse hos Byens Tandklinik. 

Efterfølgende vil der ofte være behov for, at den behandlede tand beskyttes af en krone, da rodbehandlede tænder kan være skrøbelige.

Vi vil naturligvis guide dig igennem hele behandlingen og forsyne dig med den rette information, så der ikke hersker tvivl om, hvad der vil ske under din behandling.

Dygtige og erfarne tandlæger
Hos Byens Tandklinik i Struer og Ulfborg vil du blive mødt af dygtige og erfarne tandlæger, som også gerne tager imod patienter fra Bøvlingbjerg, Ringkøbing, Holstebro og Lemvig.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om behandlingen, vores erfaring med tandlægeskræk eller i tilfælde af akut tandpine.

Din behandling:

  • Forståelig rådgivning
  • Omsorgsfuld behandling
  • Behageligt forløb

Kildegården i Struer + 45 97 85 38 38

Holmegade i Ulfborg + 45 97 49 13 30

Eller via mail: info@byens-tandklinik.dk