Protese

En protese er en mulig løsning, hvis du har mistet én eller flere af dine tænder. Hvis du har mistet en enkelt tand, vil en delprotese være en god idé. Vi har også mulighed for at hjælpe med en helprotese, dvs. en udskiftning af flere tænder samt aftagelige proteser.

Vi vil altid kigge på dine tænder først, inden en behandling sættes igang. På samme måde tager vi også altid en snak om økonomien, så der ikke opstår misforståelser i forbindelse med dit forløb. 

Vi ønsker kun at give dig en tryg og behagelig oplevelse hos tandlægen. Du er altid velkommen til at kontakte Byens tandklinik i Ulfborg eller Struer, hvis du ønsker at vide mere. 

De kunstige tænder på protesen vælges, så de matcher dine naturlige tænder. For mange er det vigtigt, at deres smil forbliver naturligt, og derfor anvender vi materiale, som gør dette muligt. 

Efter patientens ønske kan den stabiliserende delprotese blive udformet i et metalfrit eller et æstetisk metal-keramisk materiale. 

Dygtige og erfarne tandlæger
Hos Byens Tandklinik i Struer og Ulfborg vil du blive mødt af dygtige og erfarne tandlæger, som også gerne tager imod patienter fra Bøvlingbjerg, Ringkøbing, Holstebro og Lemvig.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om proteser, vores erfaring med tandlægeskræk eller i tilfælde af akut tandpine.

Din behandling:

  • Forståelig rådgivning
  • Omsorgsfuld behandling
  • Behageligt forløb

Kildegården i Struer + 45 97 85 38 38

Holmegade i Ulfborg + 45 97 49 13 30

Eller via mail: info@byens-tandklinik.dk